Blog 317 – Er was eens ..

Zo begint meestal een sprookje, maar ik ga je deze keer geen sprookje vertellen en toch begint dit verhaal met ‘er was eens’.

In een nog niet zover verleden was er een vereniging waar een nieuwe voorzitter werd gekozen. Deze voorzitter ging enthousiast te werk, sprak zijn contacten aan, profiteerde van zijn netwerk en zat boordevol goede plannen.

Aan een van die goede plannen moest ik denken bij het lezen van een artikel dat onlangs in de krant stond. Tussen alarmerende berichten  over het tekort aan studentenkamers, Syrische vluchtelingen, arbeidsmigranten of robots, Rusland en de paralympics las ik: fout is goed en .. het ging over ‘sokken’.

Al eeuwenlang dragen mensen sokken. Die moesten gedurende heel wat jaren onzichtbaar zijn, reden om de ‘enkelsok’ te introduceren. Zichtbare en vooral lange, witte sportsokken waren uit den boze; ze werden zelfs gezien als wansmaak.
Maar nù, nu is de lange, witte sportsok weer helemaal in, ze mogen (moeten) gezien worden. Overigens, zwart of kleur mag ook, mits ze maar boven de enkel komen!

Er was eens .. die eerder genoemde voorzitter met de vele goede plannen en (zoals nu blijkt) met een vooruitziende blik. Alsof hij wist dat sokken hip zouden worden, zeker sokken met een goed zichtbaar logo. Er zijn zoveel paar sokken besteld dat de voorraad vast nog niet is uitgeput.

 

 

De MGTTO-er op de bijgaande foto heeft ze duidelijk al in bezit.
Toch een bijzondere manier om je club te promoten.

Goed weekend!

 

 

MGTTO Standaard Afb