Blog 319 – Wielen

Dit weekend is het zover, Wheels Mariënwaerdt, waar heden, verleden en toekomst elkaar ontmoeten. De drie Nederlandse MG-clubs geven acte de présence zoals ook zoveel andere clubs en bedrijven. Eerder werd dit evenement bij Paleis Soestdijk gehouden. Met hun MG F1 Stiles nam de familie Bronkhorst deel aan het Concours d’ Élegance en viel toen in de prijzen. Vandaag gaan we kijken welke fraaie oldtimers zich deze keer voor het concours hebben opgegeven.

Driving, autorijden … niet alleen in Nederland. Ooit stond Engeland bekend als een natie van beleefde en voorzichtige chauffeurs. Ze reden rustig in hun Rover, Mini of Morris en remden keurig om een oude dame of een kudde schapen te laten passeren. Die ouderwetse traditie is inmiddels vervallen. Ook in Engeland stappen ze uit hun auto om elkaar zo’n beetje te lijf te gaan.

Zo lukt het natuurlijk niet …

Wat niet veranderd is?
Right (want dat is wrong) en left (want dat is right). Als je van het vasteland komt, is het even wennen, maar met wat geduld lukt het wel.

Lustrum 2013

Hoeveel ‘wielen’ zouden zich vandaag naar de Heerlijkheid Mariënwaerdt begeven? We kennen de gebouwen, de landerijen en natuurlijk de landgoedwinkel. In 2013 vierde MGTTO met veel plezier het 45-jarig bestaan op het landgoed.

Je vindt meer over Mariënwaerdt via www.marienwaerdt.nl en je kunt er zelfs een digitale cadeaubon kopen.

Veel plezier met of op ‘wielen’!

MGTTO Standaard Afb