Blog 311 – Vraagtekens

Op het moment dat ik dit schrijf, zijn duizenden wandelaars enthousiast gestart aan de Nijmeegse Vierdaagse. Op de website staat de slogan: Overwin jezelf met The Walk of the World. Maar liefst 45.000 deelnemers waaronder 70 verschillende nationaliteiten gingen op pad. Vooraf werd al uitbundig feest gevierd om de vier dagen durende uitdaging in te luiden.

Tegelijkertijd werd in Amerika een poging gedaan om een presidentskandidaat uit te schakelen. De poging mislukte, de kandidaat kreeg nog meer steun dan voorheen. En ineens ligt alles onder vuur en beticht men elkaar van wat je maar kunt bedenken. In wat voor wereld leven we eigenlijk?

Waar zijn de goede buren op wie je kunt rekenen als er iets gedaan moet worden. Waar zijn de enthousiaste verenigingsleden die even bijspringen als het nodig is.
En dan is ook nog de zomervakantie gestart met lekker wat regen op de eerste dagen, zodat ouders even niet weten wat ze met hun kroost moeten beginnen.

De wegen in Europa lopen vol of spoelen weg van het vele water dat naar beneden valt. Rustig op vakantie? Vooralsnog zou ik je alleen je eigen balkon of achtertuin  durven aanraden.

Natuurlijk is een ritje in een MG ook een goede optie, mits je de grote wegen links (of rechts) laat liggen en niet teveel motorrijders tegenkomt. Het is zeker de moeite waard om Nederland te verkennen en de kleinste weggetjes op te zoeken. Ze zijn er namelijk nog wel, ergens …

Dit weekend zou het toch een keer mooi weer zijn. Ga dus even op zoek en heb je een mooie route gevonden? Deel die dan even met elkaar.

Veel succes!

MGTTO Standaard Afb